04 April 2013

En gåva sydd med oändlig kärlek

I ett fb-grupp fick vi höra om en liten pojke som hade svårigheter att ha vanliga tröjor på sig då dom snurrade runt. Detta pga att han saknade armar. Pojken är född med en sjukdom vilket bidrog att de saknas armar på hans kropp. Initiativtagaren var en gamla klasskompis till pojkens mamma som gjorde detta utan moderns vetskap. Vi var ett stort gäng som anslöt oss och sydde färgglada bodysar och tröjor till pojken, samt en hel del annat som åkte med ;).
Min kreation blev inspirerad av vårens gröna färg och klöver. Modellen är min vanliga men ommodifierad kring axlarna för att passa pojken.

När det väl var dags för överlämningen av den stora paketen till familjen satt jag som på nålar. Deta var så spännande. Modern var ovetande om vad som väntade, och det ända hon visste var att någon hade gjort en beställning av en annan sytok som skulle levereras. Men när leveransen kom var det så mycket mer.

Mer om händelsen kan ni läsa på Mitt Mirakel och här fann jag en bild när han har bodyn på sig. Samt här är bilder på allt det som syddes av de kreativa kvinnorna som var med !

1 comment:

  1. Både jag och lilleman älskar bodyn som du sydde. Tack så mycket återigen. Kram Linda

    ReplyDelete