05 April 2013

Projekt prematur gåva!

På facebook sidan skrev jag i påskhelgen om gåvan jag var med och gav till NEO avdelningen på NÄL, Trollhättan. Intitiativtagaren Agnetha "Lilofant" startade denna insamlingen som lämnades över på påskafton till avdelningen. Det glädjer mig att få glädja andra och sprida mitt lilla märke ut i världen.

Jag valde att sy två kit med matchande body och mössa, det ena är i vilda djur från SoS och det andra är i söta hjärtan som jag gjort i ett byte med en god vän. Till tröjorna gjorde jag fynd i stuvhögen, en rosa & lila med jofotex elefanter, en i leopard och en i hilcos underbara ränder. Sedan blev det slutligen en liten mössa i fordons tyget från jny.

Det passade perfekt att provsy mitt mönster jag sedan tidigare ritat på fuskomlottbody i storlek 44. Matchade bodarna och tröjorna med färgglada knappar :)
Jag hoppas detta kommer glädja små knyten där ute i världen :)

På återseende !

(på bilden visas allt det som överlämnades till NEO)

No comments:

Post a Comment