14 May 2013

Triss i bodysar

Det är alltid roligt när såväl nya som återkommande kunder lägger en beställning som inkluderar lite fria händer i skapandet. Helgen har spenderats åt att skära metervis med kantband och sy dessa söta bodysar. Allt går så smidigt och lätt när man har en full maskinpark som behärskar de mesta :)

Först ut blev bodyn i znoks ljusblå djurtyg med rödrandiga ärmar. Jag brukar försöka att finna en färg i ett flerfärgat tyg och göra avvikande ärmar, men som ändå matchar. Tycker att det blir en fin effekt på plagget. Till denna bodyn beställdes en matchande dregglis.
 
Näst på tur var beställningen från en bekants bekant.. Den ni.. En riktigt rolig beställning! Först skulle det vara ett kit till en pojk i Ernst bilar och matchande shorts till. Jag föll för det svart/vit randiga då kvalitén är så otroligt skönt samt att det kan matcha till andra kläder som finns i garderoben hemma.
 
 
 Sist men och även minst i storlek blev detta tok-tösiga kitet med en body i znoks fantasiskog med matchande rosa randiga ärmar och en rosa kjol med spetskant. Denna är som en karamell i mina ögon, jag blev alldeles kär! (Jag är ju iochförsig toookig i rosa). 


Det var en fröjd att få sy ihop dessa kit till små nya skapelser som sett dagsljus :)


OM du är intresserad utav något liknande, till dig själv, ditt barn eller en vän/släkting. Tveka inte att höra av dig. Några av mina tyger hittar du under fliken "Fabrik" på höger sida och fliken där det står "Shop" finner du priser på det som jag syr.

Ha nu en riktigt trevlig tisdag !!No comments:

Post a Comment