09 July 2013

Oj vilken symester!Borta bra men hemma bäst brukar man ju säga..
Men helgen i Immeln var riktigt rolig, lärorik och avkopplande.
Vi sydde i dagarna 4, eller tre för min del som sydde klart allt för snabbt ;)
Torsdagen inleddes med ett besök på Jonics och självklart även lite shopping.
Sedan syddes det kvällen lång!
Fredagen, som jag trodde var lördag, började maskinerna brumma redan innan 08:00 vilket vart helt underbart. Helt plötsligt hördes en ljuvlig röst från köket att frukosten var klar - vilken service!
Maten har varit ljuvlig, såväl frukost, lunch fika som middag!


Efter lunch var det dags för en utflykt, denna gången blev det till Gittes tygkällare eller lada ;) En stor och välorganiserad tygaffär där vi fick oss ett gott skratt redan vid dörren. Uppe på väggen fanns det två skyltar "Dova färger" och "Klara färger", detta var något vi hade diskuterat kvällen innan kring färgskalor och hur man själv är som person med färger. Men en stor butik som innehöll allt och lite till plus en hel del till ;) Där fick jag köpt mig två saxar och en pincett. Jag tror jag blev för överväldigad av alla tyger så beslutsångesten föll in.
På fredagskvällen var det den klassiska paketleken som tog vid och jösses va roligt det var. Många gooa skratt och vilken tur att det fann ett gigantiskt pingisbord i lokalen så att alla fick plats runt om :)

På lördagen fick vi besök av en symaskinsåterförsäljare, där kunde man både provköra och rådfråga om man var intresserad, själv försökte ja hålla mig så långt borta som möjligt, man blir ju alltid köpsugen när de är nya maskiner på gång ;)

Söndagen avslutades med många kramar och en fullproppad bil med 4 sytokar som styrde norröver!
besök på Jonics


Besök på Gittes


Ljuvlig mat på lördagskvällen


No comments:

Post a Comment