03 July 2013

Symester

(orginalbild från skane.se)


I morgon bär det av, 4 sytokar från Göteborgsgänget far söder över på Symester i Skåne.
Ja ni hörde rätt -> Sy-mester, det betyder att vi är på "semster" och syr i 4 dagar ;) Ett riktigt sylan för oss sytokiga.
Dagen till ära tillbringas i syrummet med tillklippning och packning, men jösses, jag vill ju ha med mig allt. Tänk om jag glömmer något som är jätte viktigt, eller helt inte alls så viktigt men som jag för stunden vill ha ;) Ja ni förstår att det är svårt att packa!

Så de närmsta dagarna kommer jag vara svår att nå, det fungerar som vanligt via mail och när jag finner mottagning så försöker jag svara er så fort jag kan. Leveranstiden har varit lite fördröjd det senaste nu pga flytt men jag hoppas komma i fas efter sy-mestern nu.

På återseende !

No comments:

Post a Comment