13 August 2013

Beautybox


Det är inte bara kläder som behövs fyllas på med här hemma. Även en ny necessär har sett dagsljus!
Jag var på Stoff & Stil härromdagen och spanade lite på vilket tyg jag kunde tänka mig.. men att gå där inne bland alla vackra tyger gjorde mig tokig! Tyg-tokig! Ja, ni som är tygtokar som jag förstår vad jag menar ;)
Väl där bestämde jag mig för att det mest praktiska måste vara att skapa en i vaxduk så man lätt kan torka ur den på insidan. För den lyckas ju alltid bli smutsig och full av "bös".. Så sagt och gjort så blev det två rosa prickiga varianter och en rosa lång dragkedja. 

När jag nu idag skulle ta mig an mitt uppdrag (från mig själv) så stod det helt stilla. Helst vill jag ha en gigantisk, gärna en riktig beautybox med handtag uppepå och hela faderullan. Men insåg snabbt att det är ju inte praktiskt om man skall resa bort, och det är ju precis vad jag gör stup i kvarten på alla syträffar runt om i landet :)
Så sagt och gjort så blev det till att "googla" mig fram till en bra DIY/Tutorial som föll mig i smaken. Och ja kan lova er, det finns så mycket bara man tar sig tid att söka lite! och lägger man till "diy" eller "tutorial" efter sin sökning så får man massor av förslag.

Jag följde Mommy by day crafter by nights tutorial och det blev toklyckat!
Så nu får jag plocka fram alla mina vävda tyger för nu skall det sys fler necessärer!
1 comment: