08 August 2013

Mjuka & sköna

Ibland så går allt som på räls. Det gjorde det idag. Jag vaknade av en något irriterande fluga som surrade mig i örat och bestämde mig illa kvickt att här kan jag inte ligga kvar. Så jag smög mig ut i syrummet och började bläddra i mina Ottobre tidningar. Det är något jag brukar göra för att finna inspiration eller bara ha som tidsfördriv. I ett av nummer fanns det ett par mjukisvyxor (till barn) som jag ritade av i storlek 170.. Jag mätte lite och såg att detta skulle nog kunna gå... Sagt och gjort så tog jag ett härligt velour tyg och sydde mig ett par testbrallor! Jag passade även på att göra om fickorna lire då jag inte ville ha dem som originalet. Och valde även att endast ha en ficka som en klatschig detalj.

Med inspiration från märket PINK från Viktorias secret samt Jucie couture blev dessa byxor ursköna! 

Mönster; Ottobre 
Storlek; 170
Tyg; Stoff&Stil velour i jadefärg

2 comments: