28 October 2013

En liten leopardDet närmar sig den stora dagen! Dagen då jag igen skall bli moster åt ett litet bustroll.
Lagom i inväntan på att mini kommer så passade jag på att sy en fodrad overall i härlig tjock velur och självklart leopard på utsidan. Modern är en leopardtok så det var inget svårt tygval.
När man drar ned dragkedjan möts man av den svarta velouren samt den mjukaste röd svart randiga velouren. De randiga kommer ifrån min syvän Ingrid, även kallad fröken Makrill. En liten stuvbit som passade perfekt till ändamålet. Med röda muddar och kantband blev den helt perfekt! och att sy dragkedja på kantband var inte så svårt som jag trodde. Har dragit mig för det innan men de förvånar mig hur enkelt det var :)

Mönster: Grund från oktober med små justeringar
Tyg: Leopard från Swelogent, mudd från stoff&stil, svart velour från swelogent, randig från hilco, interlock från liandlo.
Storlek: 62


1 comment:

  1. Gillar verkligen stilen på denna. Behöver ju inte vara massa färger bara för det e barn, även om jag gillar det med. Lite rockigare helt enkelt ;)
    Väldigt fin iaf å lycka till i rollen som moster!

    ReplyDelete