20 November 2013

Stolt moster !Jag  känner mig aningen gammal när jag titulerar mig som moster.. Själv har jag en sånär underbart goo moster som alltid var så pysslig när jag var där som barn. Jag tror ja har fått lite av dessa gener både från henne och min moder! Som den stolta moster jag är fick jag förra veckan träffa min stora prinsessa och även nu min pyttelilla bebis prinsessa. Härreguud vilken söt liten varelse. Och vilken stolt storasyster som glatt visade upp sin bebis syster. Men ack ack när paketen skulle överlämnas.. Moster hade inte slagt in dom i nått fint papper utan ENDAST lagt dom i en fin påse.. Jag själv har en förtjusning i påsar och i synnerhet vackra enkla papppåsar i vitt och naturfärgat.. Men stora prinsessan fick förklara för mig att nästa gång önskas papper på för annars är det ingen riktig present.. Nå väl - en order att lyda!

Hjärtklänningen som jag bloggade om här satt som ett smäck - så att säga. Prinsessan blev mycket glad och dansade glatt i soffan med lyckan på. Lilla prinsessan däremot snuttade och somnade så gott och de fanns ingen brådska att prova kläderna. Men dagen därpå så fick jag denna vackra bild! Byxorna är ännu lite stora men vem hade egentligen inte önskat sig ett par byxor som gick upp till armhålorna och värmde både mage och rygg ;) De kanske är nya modet vi sytokar borde införa.. Nåja, vem vet vad som kommer gående på catwalken till hösten ;)

De tygavkommor som fick flytta med mig hem från min mini semester i Stockholm var bland annat zebra ränder. Jag blev frälst och tog det som fanns kvar på rullen kan man säga ;)

No comments:

Post a Comment