26 December 2013

Julklappar volym 2

Min fars fru önskade sig ett "Sanna sytt förkläde". Självklart ordnade jag detta. Efter att ha "googlat" X antal sökningar och timmar för att finna den variant jag ville inspireras av så var det dags att välja/köpa tyg. Ibland kan det gå helt crazy när jag skall mixa och matcha och min sambo han får stå ut med det mesta även om han inte alltid (oftast) gillar det. Så denna gången bad jag honom om hjälp. Självklart var svaret "något stilrent...". Så sagt och gjort, 15min innan tygaffärn stängde så fick jag köpt tyg och sedan var det bara att sy! Många meter volang blev det och ett jättefint resultat! Glad sömmerska & en glad ny husmor!
Mönster; eget, men inspiration från otroligt många duktiga bloggare världen över!
Tyg; bomullstyg från Göksäter 

No comments:

Post a Comment