05 January 2014

Nya året..


Hjärtligt välkommen 2014! 
Varje dag nu sedan nyårsafton har jag haft som plan att sy jättemycket och framförallt att uppdatera bloggen. Skam den som ger sig.. Jag är nog en i mängden som lättare fastnat i något av alla syforum på Facebook än att blogga och framförallt kommentera på andras bloggar. Så igår skulle jag ta mig i kragen och dela med mig av lite fina ord.. Men icke.. Då gick de inte att kommentera med blogger, dvs blogspot bloggar så då gav jag upp! Tanken var god men det var ju bara jag som visste om den tanken..

Min dröm är att sy var dag och ägna mig helhjärtat åt det. Dock är det svårt då jag både pluggar och nu även renoverar hus.. Men man skall inte ge upp! Jag njuter av all den sytid jag får till och de är en fröjd att bara få städa i syrummet ibland.

I julklapp fick jag två nya tyger. Otroligt vackra och framför allt mjuka!! Båda är ifrån JNY design. Dessa har snurrat sig ett par varv i tvättmaskinen och hänger nu på tork så jag klurar på vad jag skall sy för fint i dom :)

Min systerdotter, numera stor prinsessan, har fått mycket sytt under sina 4år. Nu har även hennes kompisar inbringat några designbysanna kläder. Här är ett par byxor, i samma modell som prinsessan fick, med spets baktill och en söt ficka framtill. I all sin enkelhet är dom otroligt söta!
Tyg från Göksäter och min stuvlåda samt mudd från stoff och stil.

No comments:

Post a Comment