09 February 2014

Pyjamaser små

I helgen var det syträff och denna gången hade jag inga bestämda saker som skulle sys. Det vill säga inga beställningar från prinsessan, hennes moder eller någon annan. Lite chockande men jag fick spåna lite och bestämde mig för att ta tag i stuvlådan. Definitionen av stuv är olika har jag fått lärt mig på denna träff men jag sparar allt som är större än 10x10cm. Det passar perfekt till fickor, hjälmmössor, vantar etc. Av mina stuvisar blev det överdelar till pyjamaserna. Mönstret var ifrån den vackra boken jag fick i julklapp, Helt spesiell og Jubel. En riktigt fin bok med mycket inspiration och perfekt när man vill tömma stuvlådan! 

Först ut har vi en i JNYs härliga moln interlock. Längesedan jag sydde i interlock men det var roligt att göra det. En mjuk. Och möjligen något murrig i färgen men otroligt söt. Bilden gör inte färgen rättvis men den är mossgrön i verkligenheten. 

Näst på tur är en safarie pyjamas med både giraffer och apor! Aporna var en liten stuv som jag köpte ifrån lilofant för över två år sedan och även girafferna kommer därifrån. Denna blev nog helgen favorit för min del!! Sist ut har vi oogabooga & kortleksymbols pyjamasen! Även oogabooga figurerna kommer ifrån ett stuvpaket jag en fång köpte och det andra är det allra första tyger jag köpte på stoff och stil. Inget favorit tyg i mina lådor men den blev väldigt söt! 


No comments:

Post a Comment