16 March 2014

Prinsessor små

Stor prinsessan växer så det knakar på längden och nya byxor fick sys! Rosa var önskemålet så det fick bli en tur till stoff & stil för att köpa collage tyg i ljus cerise nyans. Tur var att jag skickade min sambo dit för att handla för det är på tok för svårt att endast köpa ett eller två tyger ;) 

Väl till sömnaden gick det förväntansfullt bra! Vi fick behålla strömmen i husen fastän  att de stormade ute även denna helgen, förra helgen hade jag bara två kantband kvar att fästa när strömmen gick och man blir så förtvivlad ;P men igår var vädrets krafter med mig och byxorna blev sockersöta! Men nu på morgonen när jag vaknade tidigt så smög jag mig upp och började klura på vad lillprinsessan skulle få när den stora fick byxorna.. Så det blev en liten mini mini kjol med spets! 

Ett syskon kit i rosa, rött och spets!

No comments:

Post a Comment