16 June 2014

Ett babynest till världenTill en liten krabat som snart kommer se dagsljus har jag sytt detta babynest.
Det var en fröjd när jag fick frågan om att sy detta. Inspirationen flödade och energin fanns där, men ack ej tiden.. Examensarbetet i skolan har tagit all tid från symaskinerna och dygnets timmar är allt för få. Men när väl arbetet var inskickat så sken jag upp som en sol när ja satte mig till bords och började sy! Känslan av att kunna skapa något så fint och användbart är något som fyller mig med energi efter 10 veckors kämpande med 30 sidor examensarbete.

Nestet är sytt i bomullstyg. Botten och sidorna är ljusgrå med stjärnor och innerdelen vit. Sidorna är fyllda med vadd och skumgummi i ligg delen. Tillhörande grått kantband och vit snodd.
Nu hoppas jag bara att den lilla krabaten kommer välmående till världen och kommer trivas bra i sitt nest.


Själv har jag idag firat att examensarbetet är godkänt!
10 veckors tänkande, grubblande, intervjuande, skrivande och filande på förskolors likabehandlingsplaner samt plan mot diskriminering och kränkande behandling.
Något som för mig är väldigt viktigt och som jag hoppas med vårt arbete kunna bidra med kunskap och reflektion!
Detta firades genom att min sambo hämtade hem x antal meter tyg som jag skall sy sommarlinnen i till mig själv!

No comments:

Post a Comment