11 August 2014

Sommaren är kort..

.. men den har inte regnat bort! Istället har det varit full rulle. Att hinna med och sy när man vill göra allt annat också har inte varit lätt. Så "tyvärr" har jag prioriterat bort symaskinerna och det kreativa arbetet med tyg och bytt ut det mot en skruvdragare, hammare och såg.. Vi har fått fart på renoveringen här hemma och det resulterar i att jag inte har någon syhörna/rum längre. Alternativet var att barrikera köket men med en sambo som haft semester och snickrat så har inte ens det varit någon ide. Maskinerna vill inte ha byggdamm på sig och absolut inte tygerna.. Samtidigt som detta har jag arbetat heltid så dygnens timmar tar liksom slut efter 24 stycken.. - tyvärr!

Nu är det i full rulle, taket och väggarna är klara och vi skall nu påbörja golvet och invänta rörmokare och köket ;) Köket skall nämligen flyttas från ett rum till ett annat ;) vilket kommer resultera i ett stort eget syrum sedan ;) - me happy!

En snabb visit med enkel flygresa på 14 timmar blev det till USA! Vilken fantastisk resa det var. Phoenix, Las Vegas, Los Angeles och San Fransisco var out standing! En dröm som gick i uppfyllelse och ett minne för livet !

Självklart kom min väska bort, liksom typ 8000 till.. Så när vi hade varit hemma i sverige en vecka så kom den äntligen hem igen.. Detta resulterade i att mina åka-till-usa-shorts inte fick promenera på LA's gator och inte heller strosa runt i Las Vegas i mina långklänningar jag sytt.. Men ack ack, inte tackar jag nej till att shoppa heller. Som mest hade vi 48 grader varmt vid Hoover Dam på väg till Las Vegas.

Bjuder på lite härliga semesterbilder nu när jag inte hunnit sy något ;)


 


No comments:

Post a Comment