25 November 2014

Önskelista


 
 
Ja.. Det är på hög tid att klura ut sin egen önskelista så att tomten hinner med alla julens bestyr!
Detta året tänkte jag nog mer realistiskt kring vad som egentligen behövs till syhörnan. Så förutom ett eget rum som jag inom en snar framtid kommer få igen så insåg jag att all min byggplast är slut som jag målar alla mina mönster på.. Inte lätt när huset renoveras samtidigt och man har finurliga saker i syhörnan som kan användas till det.. Så en ny stor rulle med plast är med på listan. Lika så knappar, tryckknappar att sätta på alla kläder som sys. Det går åt ett par stycken till varje plagg och helt plötsligt så var dom slut igen. Sedan ännu en praktisk sak som slits med tiden är knappnålar, mina har gått härdan och nu finns det inte många raka och vassa kvar på min nåldyna. Överst på min sömnads-önskelista är trådrullar, i konform att ha till overlocken och coverpron. Det krävs 3-4 rullar per maskin och ibland vill man variera sig med mer än vit och färgad vid nåltråden. Så ett par rullar svart åtminstone skulle sitta på sin plats! (Wink wink). 

Jag har tidigare år fått så otroligt fina julklappar och födelsedagspaket med både symaskiner och tillbehör som förgyllt min sömnads tillvaro så i år önskar jag mig mest det där förbrukningsvarorna som hela tiden tar slut :)
1 comment:

  1. Smart att skriva till tomten på det här viset. Gäller att vara tydlig med såna här viktiga saker liksom. Själv önskar jag mig en viss bok. Återstår att se om tomten läser min blogg bara...

    ReplyDelete