28 December 2014

Secret Santa


Tillsammans med mina härliga syvänner drog Brallan igång Secret Santa. Där man blir lottad en person som man i hemlighet skall sy och skapa något till som sedan skulle öppnas på julafton.
Min hemliga person var snälla A, som med två små barn önskade sig något färgglatt och gärna en omlottbody och byxa. Det blev riktigt roligt då man får helt fria händer och kan mixtra och fixa precis hur man vill.

Först ut syddes en body till A's lilla tös. Det blev en omlottbody med puffärm i rött och rosa med små svampflickor på. Det rosa tyget kommer ifrån Michas i Tyskland och är riktigt sött. På ärmarna satte jag dit lite tyllspets från 3exter som piffade till det lite extra.Till sonen hennes blev det ett par mysiga velour brallor i ett nytt mönster som jag knåpade ihop. I all byggröra så har både det ena och de andra mönstret försvunnit, troligtvis pga att jag ritar dom på byggplast och någon ser det sedan som skräpbitar, det kan vara så ;) Men dessa blev riktigt coola i modellen. Liite åt haremshållet fast ändå mer som en vanlig byxa. Fickorna gjorde jag så att den går på sidan av benen då dessa byxor inte har någon sidosöm. Tyg till dessa var en härlig blå velour som kommer ifrån Swelogent, och i fickorna var det härligt röda fordon från Jny.

God fortsättning!

No comments:

Post a Comment