30 January 2015

Haremsbyxor i ny tappning.

Det där med att inte nöja sig och prova nytt hela tiden.. Precis så är det nu. Såg ett par så fina haremsbyxor till små spralliga ben på Instagram igår och tänkte att jag bara måste sy sådanna. Sagt och gjort så ritade jag ett mönster, sydde och funderade. Det blev inte riktigt som jag tänkte mig men dom fyller självklart sin funktion! Dessa har uppvikbar mudd nertill så att de kan användas även in i nästa storlek.

Mönster: Eget
Storlek: 50/56
Tyg: Ernst prickar från Göksäter


Tanke var att de skulle plocka upp kossornas små prickar/fläckar på body jag sydde härromdagen. Ja, till nästa par har jag en del att spåna på ;)

1 comment:

  1. I wanted to thank you for this excellent read!! I definitely loved every little bit of it. I have you bookmarked your site to check out the new stuff you post. Papperskassar

    ReplyDelete