31 January 2015

Plötsligt händer det!Det där när det plötsligt händer, man får en ide och wips så blir resultatet precis som man önskade!
Så var det idag när jag sydde dessa. Jag utgick från mina "misstag" på förra paret haremsbyxor som jag inte var helt nöjd med. Utifrån dem så ritade jag om och ändra lite här och var tills ja tänkte att - ne.. nu får jag provsy och se! Och då händer det! Wow känslan infanns sig och jag blev väldigt nöjd med resultatet!.

Så låt oss presentera Harems-chinos för de minsta!
Och framförallt - de är det små detaljerna som gör det hela!


De är sydda i svart collage tyg, muddad med zebra och pimpade med 3exter zebraknapp.
How Lovely!
Chinos effekten framtill med ett veck som även blir som en fuskgylf.
Är riktigt nöjd med denna modellen och de kommer bli fler till sprallisen i magen min.

Och på tal om 3exters knappar så måste jag säga att jag ÄLSKAR deras verktyg som man sätter i Prym tången. De svarta plupparna kommer i en liten påse om 3st. De tre passar till vardera variant av knapp, täckta och ringar samt för hona/hane. Och de sitter perfekt i! De trillar inte ut, inga tandpetar i och ingen häftmassa! Jag köpte som på symässan i höstas och är frälst i hur lätta de är att använda.
(Även om jag då igår köpte på min tokmånga metallknappar från prym så är de inte samma sak som de pimpade och färgglada knapparna som 3exter har!)


1 comment: