01 February 2015

Bää bää..Veckorna går med stormsteg och snart är jag redan inne i vecka 29.. I helgen tog jag mig tid ifrån renoverandet och sydde en hel parad med kläder till den spralliga lilla brysselkålen som bor i min mage. Först ut var en body i ett tyg som länge legat på min hylla/låda, med en tanke på att den dagen jag själv får barn så skall jag sy en body i detta. Det är ett ekologiskt tyg från Jofotex som fanns för ett par år sedan. Sagt och gjort blev det en body. En ur söt sådan! Men att renovera och flytta runt syhörnan hela tiden tar inte bara på krafterna - det tar även på mina mönsterdelar.. Så hur jag än försöker hålla ordning på alla mönster så har body mönstrena försvunnit.. Eller så hittar jag dom om ett par dagar på ett sådant dära "bra och ha ställe där jag inte glömmer bort dom".. Ja ni vet ett sånt ställe.. Så jag fick rita mig ett nytt helt enkelt. Utgick denna gången från den norska boken Helt speciel og Jubel. Men ändrade en hel del efter mina tidigare anteckningar och önskemål :) Valde även att göra ett sprund framtill så att det blir lättare att ta på och av de lilla barnet sedan.

I morgon hoppas ja hinna med och visa er det andra som jag sydde - något av en favorit kombo ;)

No comments:

Post a Comment