04 February 2015

Ordning & reda!

Inför helgen stundande kalas så var det dags att städa undan alla sysaker som förflyttat sig till köksbordet och bära tillbaka dom till syhörnan. Dock är syhörnan under renoveringen placerad i hallen, vilket är en passage för att komma till de andra rummen.. Så det var lika bra att städa ordentligt och få ordning på såväl stora som små saker! För ett par år sedan pimpade jag mina tidskriftsamlare med tapeter och likaså blev det idag. Hade tre mappar kvar som fick sig ett nytt utseende och så passade jag även på att sortera upp alla mina  mönstertidningar. 
 
 


Dessa tidskriftsamlare säljs på IKEA i 5 pack och är sådär lagom vita och aningen tråkiga. Men med lite färgglad tapet så kan man göra underverk ;)Tapetprover kan man beställa på nätet men även i olika butiker som säljer tapeter. På en del ställen kan man få tapetkataloger som utgått ur sortimentet och de är ju toppen att kunna nyttja :)Så dessa tre fick sällskapa de andra på hyllan idag och även fyllas med sorterade tidningar och få etikett på sig så jag inte behöver leta igenom alla mappar för att finna just den tidningen jag söker !


No comments:

Post a Comment