05 March 2015

Brysselkåls bodysar

 
 
Vår lilla mini som ligger i magen går under namnet Brysselkål. Det hela började med att jag laddade ner en amerikansk gravid app som signalerar barnets storlek i form av frukt och grönt. Just den veckan då appen laddades ner var den lilla krabaten i storlek med en brysselkål och där var namnet ;)
Liten har i alla fall fått påökning i sin garderob.. Rätt mycket om jag får säga det själv. Vi har köpt ytterst lite då jag hellre syr av alla de vackra tygerna jag har hemma.
 

Alla bodysar är sydda i samma modell, en fuskomlott modell som jag ritade utifrån en helt vanlig body - lätt som en plätt ;)
Denna body är sydd i det underbara Ocean tyget från Znok och är kantat med gul interlock.


Nästkommande body är sydd i äpple-interlock från tyska Michas Stoffecke där jag och mina sytokiga vänner gjorde en gemensam beställning ifrån för några år sedan. Super mjukt och härligt och verkligen ett vår tyg :)Tredje body är i Znoks grillriga djur som är en favorit här hemma! Jag älskar tyger som går att matcha med så många olika mönster och färger. Tyvärr finns detta tyg inte längre att få tag i så den som spar hon har helt enkelt :P

 
Sista bodyn i denna kavalkad är i tyget Lilla hästen plopp, fast i vårat fall symboliserar den mamma, pappa och hästen Lenny. Dock har vi en svart katt och ingen hund men det är i alla fall fyra ben och svans ;) Detta tyget kommer ifrån LiandLo och det enfärgade ifrån Znok.


Det är en fröjd för ögat att se liten Brysselkåls garderob/lådor med så mycket färgglada - unika och egendesignade kläder! Det glädjer mitt hjärta att äntligen kunna få sy till min egna lilla mini.
 
Till bodysarna har jag även gjort storlekslappar i form av sjöstjärnor med hjälp av min Cameo som skär ut i vinyl som stryks på - dvs inga lappar som killar och sticks!
 
 


Glöm inte att följa mig på instagram - Designbysanna heter jag där!

 
 Och sist men inte minst men ändå väldigt liten är en mössa som syddes till min systers arbetskamrat i det otroligt söta deer-tyget!

No comments:

Post a Comment