15 April 2015

Baby mobileI mitt nya syrum har det pysslats en hel del det sista - vilket verkligen är jätte roligt att både få inreda och skapa nytt! Förvaring är en sådan sak som alltid behövs och IKEAs smarta minibyrå har varit ur sortiment under en period men när jag var där för några veckor sedan så fanns de äntligen där igen och snabbt och lätt slank det ner i min kundvagn. Ytskiktet har min älskade sambo betsat vitt och lådfronterna är tapetserade med diverse söta tapeter som jag samlat på mig!Att hitta en babymobile som jag gillar och som inte kostar skjortan är rena djungeln - och inget för mig just nu! så nu har jag pysslat ihop en egen liten variant som jag hoppas kommer uppskattas vid skötbordet. Det blev havstema med sjöhäst, sjöstjärna, firre och en manet/bläckfisk beroende på hur man ser på det ;)
De är alla sydda i tyger från Panduro och banden hade jag i mina gömmor.


No comments:

Post a Comment