15 April 2015

Byxor små

Dagen till ära har jag städat mina maskiner.. De är blivit rendammade, ur blåsta med tryckluft, nya nålar och är redo att sy för fulla muggar de sista dagarna innan bebisen kommer.

För några veckor sedan sydde jag ett par röda små byxor med prickar på. När jag igår satt och sorterade alla mina mönster som jag äntligen hittat så hittade jag plastfickan med det mönstret igen som jag denna gången hade lagt på rätt plats så fick jag ett sådant sug att sy lite sommarkläder till lilla bebisen i storlek 62. Så än så länge denna regniga dag har jag hunnit med två par små med fötter och en dregglis.


Ett par blev med de söta små käpphästarna som jag köpte från Memba för ett tag sedan  och mudden är ifrån Stoff och Stil. De passade riktigt bra i färgmatchning får ja lov att säga. Passade även på att skära ut en dregglis i farten som man kan piffa till vardagen med. Det finns tendens till att fler kommer att behövas kan jag tro :)


Nästa paret blev i de underbara fågeltyget med fåglar åt alla håll och kanter - helt underbart tyg! Tyvärr så räckte inte den lilla lilla biten av grön mudd som jag hade tänkt mig så av de färger som fanns på tyget fick det bli blå mudd på dessa, men lika fina ändå!
Nu är det dags att återgå till maskinen och pyssla ihop lite mer kläder.


No comments:

Post a Comment