01 April 2015

De små accessoarerna..


Ja - det är verkligen de små accessoarerna som gör det stora hela ibland.
Till den mysiga overallen som jag sydde för ett tag sedan så ville jag även ha ett par tossor till som matchade fint. Sagt och gjort tänkte jag och så självklart hittade jag inte mönstret.. Men efter några fulare ord än vanligt och googlande så tänkte jag att nej nu ges det upp. Men då finns de där.. Dom där pärmarna med mönster som jag sparat på mig under åren nu.. Och självklart var mönstret där! Jag vet inte riktigt var i från de kommer från början med jag vet att det var en rar tös som mailade det till mig. Det var i samband med att Little Svali gjorde sin tutorial på hur man syr tossor. Super enkla helt enkelt ;)


Nu är overallen och tossorna kompletta för bebisen att åka hem i från BB

No comments:

Post a Comment