15 April 2015

Babynest till litet hjärta

Detta med babynest är rena djungeln.. Eller egentligen inte men med hormoner som åker berochdalbana och gravidhjärna samtidigt resulterade i två babynest som syddes på två helt olika sätt..
De översta som är i beige/gul/vitt utförandes sydde jag det beiga tyget som en korv och sedan fast i madrass delen. Men självklart fyllde jag hela korven INNAN jag trädde i bandet :P Snacka om att det var aningen "knöligt" att få i de när korven var välstoppad men skam den som ger sig ;)
Madrassdelen är uttagbar så att den går att tvätta om en olycka sker. Något jag såg på en annan blogg och tyckte de verkade som en smart idé :)

Nästa babynest hittade jag i en av alla mina påsar med vävda tyger som ja hade klippt ut för två år sedan till en kund, men där det tyvärr inte blev något av. Detta syddes snabbt och lätt som de flesta beskrivningar beskriver och har en fast madrass. Men till nästa ;) om jag nu syr något mer babynest så skall jag inte fylla korven runt om innan jag sytt klart madrassen - det underlättar nog en aning ;)

No comments:

Post a Comment