27 April 2015

I väntans tider...Detta med att vänta på något gott - ja det funkar en liten stund för mig.. Men att nu ha väntat i 9 månader på denna lilla krabat gör mig tokig. Jag vill ju bara träffa denna lilla underbara människa och snutta & gosa i timmar. Men tids nog är det dags och jag är mer än redo!


För att påskynda processen och få tiden att gå sydde jag mig ett par "BB-byxor". Ett par mjuka och sköna byxor som jag kan svida omkring i både på bb men även när vi kommer hem.


De är sydda i ett fultyg (ljusblått med vinröda prickar) som jag färgade svart. Resultatet blev marinblått med svarta prickar och mycket finare! Till dessa har jag pimpat dem med spets från texter och dekorsömmar vid fickorna! Enkel sömnad och otroligt sköna. Mönstret är från grunden ett Ottobre Kids mönster i storlek 170 som jag ritat om så många gånger att jag nu inte vet vilket jag utgick ifrån och inte vilka linjer som är originalet. Men de är det som är fördelen med sömnad - man kan ändra och dona tills det passar precis så som man önskar att få det! På återseende!No comments:

Post a Comment