02 April 2015

Lapptäckesfilt

Ett av de svåraste valen när jag sytt till min lilla bebis har varit att sy en filt.. Jag har inte kunnat välja tyg, färgkombination eller material så det har verkligen varit en svår uppgift för mig.. Men så såg jag en kär syvän sy lapptäckesfiltar till hennes lilla bebis som kom nyligen och jag blev så inspirerad! Ner i stuvhögen dök jag och rotade runt länge. Tillslut hade jag valt att det skulle gå i gult och grönt och utan att riktigt tänka på det så var det ränder och radioapor som dominerade lapphögen. Lite småpyssligt att bestämma i vilken ordning de skulle vara i men tillslut fick jag till en någorlunda passning. Mycket av bitarna är ifrån stuvbitspaket som jag köpte för en sisådär fyra år sedan och tyger som inte finns på marknaden längre - så den som spar hon har! Och det är jag verkligen glad för - för denna filten blev så härlig!
No comments:

Post a Comment