17 April 2015

Sommarkläder!


I väntan på att den lilla krabaten skall komma ut så har jag sytt lite sommarkläder i storlek 62 som kan tänkas behövas när värmen kommer. Det blev en såkallad "salig-blandning-kombo" kan man kalla det. Kläderna är inte sydda för att ha tillsammans utan min tanke var att kunna kombinera med enfärgat såväl upptill som nertill - men det är nästa projekt..Jag köpte detta tyget i början på veckan på Göksäter och tyckte det var så härligt i både färg och mönster, vilket inte min sambo kanske tyckte men det är en annan femma. Jag är och har inte varit stormförtjust i fotoprint tygerna som finns på marknaden, men en del fastnar man allt för och detta tyget var ett "glad & må bra tyg" med alla dess färger.
Mönstret till bodyn är egenritat med byxorna däremot är ifrån en rar tös i en av sygrupperna på FB som delat med sig och jag var tvungen att provsy två par. Gillar modellen och hoppas på att de kommer passa när liten väl växer i den storleken :) Till byxorna blev det även en matchande dregglis när jag ändå var i farten.Body nr 2 är sydd i röda klöver tyget som jag köpte i samband med mitt andra sylan jag var på. Köpte en bit röd och en bit blå och jag kan säga att jag har nog snålat lite med detta röda för framtida egna barn då jag tycker det är väldigt fint - så vad passade inte bättre än att sy till en sommarbody till min egna lilla krabat nu :)Sist men inte minst blev ett par tigerbyxor med mintfärgad mudd och matchande dregglis, även dessa byxor i samma kreation som ovan.


No comments:

Post a Comment