28 May 2015

Prematurisar


För ett tag sedan sydde jag två prematur dressar som skulle skickas till en av Sveriges alla Neo avdelningar. Men under graviditeten var jag både trött och hade ont i mina händer så sömnaden blev inte riktigt prioriterad på samma sätt. Men när baby H nu kommit så tog jag mig en date med symaskinerna. Vi inledde med att städa runt om innan det var dags för sömnaden. Matchande mössor till respektive pyjamas blev det, 4 snuttefiltar och slutligen även 4 bodysar (som ännu saknar knappar..). Till dessa bodysar har jag även sytt matchande små byxor medan baby H sov sött :)
Dessa paret byxor i härlig petrolfärgad velour skall faktiskt baby H få ha kvar i sin låda med dem som visas på bilden nedanför skall få följa med i paketet till NEO Skövde :) De är alla sydda i små stuvbitar som jag hade liggandes och sparat till ett bra ändamål <3 p="">

Sedan måste jag som avslutning tipsa om bästa motivationen att sy klart alla dessa kantband :P En godis för varje färdigsytt band och när alla band är klara får man tömma skålen :D Den motivationen gjorde att det flöt på som på räls verkligen -  för en gottegris det är jag allt!


1 comment:

  1. Väldigt fina kläder du sytt till dessa små nykomlingar. Härligt att kunna glädja andra. Visst känns det skönt när man har gjort färdigt sina projekt och ibland behövs lite motivation, själv har jag dille på olika tesorter just nu. Ha en bra helg.
    Carina

    ReplyDelete