08 June 2015

Stuvbitar!


Detta med att tömma min stuvlåda går sakta men säkert framåt! Vissa tyger som ligger där i är ytterst små och man får fixa och trixa för att få ut det mest optimala för varje bit. En del bitar är kanske inte större än 20x20 medan andra är 30x40, men självklart finns det dom som är mindre som blir optimala till fickor eller som här, en liten ärm! 

Till dessa två bodysar fick jag komplettera med lite randigt till och denna gången blev det svart/vit randigt på båda. Det var de som passade bäst till av vad som fanns hemma i skåpen. Knapparna kommer ifrån Prym och nu börjar det sina på den fronten också tyvärr. Bara några få kvar i diverse olika färger så får nog sy något väldigt färgglatt snart som kan få en knapp i vardera färg!

Livet som småbarnsmamma är underbart. Ansiktet kläs ibland av härliga påsar under ögonen men ändå ett leende på läpparna. Snart har baby H varit hos oss i 4 veckor och det känns lika märkligt varje morgon jag vaknar och hör någon kvittra bredvid mig med sina stora blå ögon. Tänk vad livet kan förändras och vad underbart det är !

1 comment:

  1. Så fint! Ja, livet förändras verkligen i ett slag när det kommer bebis. <3

    ReplyDelete