08 January 2016

Och där var det nya året igång!

Ojojoj vad 2015 gick fort! Inte nog att jag äntligen blev mamma till ett litet charmtroll, men så fick jag även min lärarexamen och legitimation. Ett år att fira helt enkelt. Under december månad blev det en del sömnad som inte kunde visas då det vankades julklappar, det var tom så att jag glömde fotografera några av dom.. ackack.. En del prematurkläder har det även blivit som skall åka till någon av Sveriges Neonatal avdelningar. Men här kommer några uppsättningar från december sömnaden.

 
Först ut har vi ett ljuvligt sett i Znoks sommartyg som passade toppen att liva upp december mörkret med. Det är en tunika med krage och tillhörande haremsbyxor med ficka. Detta sett fick en sprallig liten tösabit.
 

 
 
 
 
 

 När tiden inte riktigt räcker till så hinns det inte alltid med att rita upp egna mönster och provsy alla storlekar, men en del har jag gjort det men detta mönstret kunde jag inte motstå. Det är en baggydress som jag nu har mönster på från prematur 38/40 till storlek 98. Sydd i photoprint med ljuvliga små fåglar och spets dekoration.

 
Ett annat mönster är Missy eller Mister, det är beroende på om man vill ha en lite tightare modell eller lösare. Det vill säga hur många godsaker man vill stoppa i magen under julen ;)
Min lilla räka är inte så stor så en smalare modellen vid namn Missy fick det bli till honom i storlek 74. Den övre modellen har delade ärmar så att axelpartiet blir i ett annat tyg. Tyget är inköpt av lilla H mormor på syfestivalen i Stockholm. Miamea design från Memba design (om jag inte missminner mig). Den undre är sydd med hel ärm men med delat framstycke. Där är tygerna från Stoff och stil samt Göksäter. Byxorna är ett par tights (något stora ännu) i diagonala ränder från Memba design. Allt i storlek 74.
 
 

 
Här nedan ser ni tröjan när den ligger plant. Till höger om den har vi ännu en baggydress, denna till lilla H. Sydd i hantverkar tyget "handyman" från memba design matchat med randigt från Göksäter (ernst textil).

 
 
Har uppdaterat prislistan och även minskat utbudet en hel del då tiden till att sy beställningar inte är lika stor som tidigare år. Men nytt från 2016 är att det går att beställa prematurkläder i storlek 38-48.
 
På återseende!
 

1 comment: